• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Draadloze Autoladers

6
Met een draadloze autolader laad je jouw smartphone onderweg gemakkelijk op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:

Op zoek naar een draadloze autolader?

De kans is groot dat je de smartphone overal mee naar toe neemt. Na verloop van tijd kan de accu echter snel leeg gaan. Waarschijnlijk zit je vaak in de auto. Maak dan ook nuttig gebruik van deze tijd om de smartphone op te laden. Dit doe je dan ook met de draadloze autolader. Deze autolader heeft als voordeel dat je smartphone oplaadt en daarnaast kun je ook eenvoudig een de GPS van je telefoon gebruiken. Tevens kun je ook een liedje af te spelen op de speakers van jouw auto of kun je middels bluetooth de smartphone verbinden en vervolgens je favoriete album of afspeellijst beluisteren. 

Meer informatie over de lader

Op onze website, Draadlozeopladercenter.nl, heb je de keus uit verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een draadloze autolader die met behulp van een zuignap word vastgemaakt. De smartphone wordt dan aan de voorkant van deze lader geplaatst, waardoor hij goed stevig vast zit. Een andere aanrader voor een draadloze autolader is een draadloze autolader met magneet. Deze lader kun je eenvoudig met een zuignap vastzetten op de voorruit van de auto en/of vastmaken aan het ventilatie scherm. Deze draadloze autolader werkt met behulp van een magneet. Aan de voorkant is er dan ook een zeer grote rechthoekige vorm waarop alle smartphones passen. Doordat het product werkt met een sterke magneet komt de smartphone niet los tijdens het rijden.

Qi standaard

Uiteraard is het ook mogelijk om te profiteren van de laatste technologie op het gebied van draadloos opladen. Zo kun je kiezen voor een draadloze autolader die werkt met een qi standaard. Door simpelweg jouw telefoon in de autolader te plaatsen zal hij beginnen met opladen. Deze autohouder is geschikt voor smartphones die de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden. Heeft jouw smartphone geen draadloze laadfunctie? Geen probleem! Je kunt een qi ontvanger aanschaffen die ervoor zorgt dat de smartphone draadloos opgeladen kan worden. 

De voordelen van deze draadloze autolader

Het eerste voordeel van de autolader is dat je tijdens het autorijden de smartphone met gemak kunt opladen. Je hoeft dan ook niet meer te klooien met kabeltjes in de auto en voorkom je een lege batterij tijdens de dag. Het is dan ook erg vervelend wanneer de batterij van jouw smartphone leeg raakt terwijl dit gemakkelijk te voorkomen is.

Het tweede voordeel van een draadloze autohouder is dat de smartphone stevig vastzit tijdens het autorijden. Doordat de smartphone op ooghoogte zit kun je het ook nog eens als een GPS gebruiken.

Onze service is uitstekend

De service van Draadlozeopladercenter.nl is gewoonweg goed. Zo krijgen wij zeer goede beoordelingen van klanten. Wij zorgen voor een nette en snelle orderafhandeling en wij doen ook niet moeilijk over retourneren. De site heeft een groot aanbod met veel draadloze auto opladers.