• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Draadloze oplader iPhone

0
Laad je smartphone op met behulp van een draadloze oplader voor iPhone. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Draadloos opladen iPhone

Wanneer je het maximale uit jouw iPhone wilt halen is draadloos opladen de manier. Een iPhone draadloos opladen zorgt ervoor dat je helemaal geen snoeren en/of kabels meer nodig heeft tijdens het oplaad proces. Dit maakt het opladen van de smartphone een stuk makkelijker én leuker. En daarnaast kun je de Apple draadloze oplader gewoon meenemen naar waar jij wilt. Op de website van draadlozeopladercenter.nl is er de keus uit een zeer groot aanbod. Zo kun je kiezen voor een model dat een echte muismat is. Deze mat ligt dan ook gewoon naast de computer en naast het bedienen van de muis kan er ook een smartphone op liggen die automatisch wordt opgeladen. Er zijn ook wat kleinere qi opladers en stations beschikbaar die zeer eenvoudig zijn om op te pakken en mee te nemen. Zo kun je overal ter wereld jouw toestel draadloos opladen. 

Mogelijkheden

De laatste iPhones, zoals de iPhone 8 en de iPhone x, hebben standaard de ingebouwde functie meegekregen om draadloos op te laden. De oudere en andere iPhone modellen hebben dit standaard niet en dus is dan het Qi station met een netsnoer en oplader niet voldoende. In deze gevallen kun je de iPhone draadloos opladen in combinatie met een qi ontvanger die wordt gelegd op het Qi station. Vervolgens zal hierna alsnog de stroom van het hoesje naar het station gaan en zal er een connectie komen. Elke keer dat jij de iPhone draadloos opladen gaat, zal dit zeer snel gaan. Het hoesje is dan ook super sterk en ook prima te gebruiken als een dagelijks hoesje. Dit qi hoesje is geschikt voor het draadloos opladen van de iPhone en verbindt dus alle spoelen van metaaldraden aan elkaar. Ook kun je het draadloos oplaadstation gebruiken voor bijvoorbeeld een Apple watch. Net als bij draadloos opladen iPhone, zal ook een Apple watch snel kunnen opladen.

Voordelen van het draadloos opladen

Het eerste voordeel van een iPhone draadloos opladen is dat het ontzettend snel gaat. Je kunt namelijk bij het draadloos opladen iPhone het toestel meteen oppakken en meteen meenemen. Het is dan ook niet nodig om eerste de kabel los te maken en vervolgens deze netjes terug te leggen. Perfect dus wanneer je snel weg moet.


Een ander voordeel van de iPhone draadloos opladen is dat hij veel langer mee kan en een langere levensduur heeft. Veel iPhones gaan namelijk kapot doordat de lighting kabel vies wordt, nat word, en/of gaat buigen. Door nattigheid of viesheid kan zelfs de hele iPhone kapot gaan. Dankzij de draadloze oplader kan dit helemaal niet meer gebeuren aangezien er geen dikke kabel meer in de Iphone hoeft.

Onze website

De service van Draadlozeopladercenter.nl is zeer goed te noemen. Zo is er een klantenservice die altijd bereid is om al je vragen te beantwoorden. Naast het draadloos opladen iPhone kun je ook opladers vinden voor andere modellen en andere apparaten. Voor 18:00u besteld? Morgen in huis. Daarnaast kun je tot 30 dagen na aankoopdatum retourneren.