• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Draadloze oplader Samsung

0
Laad je smartphone op met behulp van een draadloze oplader voor Samsung smartphones. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Op zoek naar een draadloze oplader Samsung?

Een draadloze oplader Samsung biedt jou de mogelijkheid om je top toestel snel en eenvoudig op te laden. Samsung bied een zeer brede collectie aan verschillende toestellen met diverse soorten functies. De laatste modellen van Samsung bevatten dan ook de mogelijkheid om draadloos op te laden. Hierdoor gaat het opladen veel sneller, en kun je veel sneller weer gebruik maken van een volledig opgeladen smartphone. 

Het draadloos opladen met de Qi techniek

Een hoesje beschermt je smartphone oplader tegen vuil, een val, en ook tegen slecht weer. Echter is het mogelijk om de draadloze oplader Samsung gewoon te combineren met een normaal hoesje. Het maakt dus niet uit welk hoesje jij hebt. Alle soorten hoesjes zijn volledig compatibel met de draadloze oplader. De draadloze oplader Samsung die beschikbaar is op onze website biedt de mogelijkheid om snel de telefoon op te laden. Deze draadloze oplader Samsung werkt op de zogenaamde Qi techniek. Deze is zeer betrouwbaar en word dan ook gebruikt door verschillende merken.

Qi standaard techniek

Bij deze Qi techniek word er gebruik gemaakt van het inductieladen. Het systeem bestaat uit een basisstation. Dit station verstuurt af en toe test signalen zodat je zeker weet dat dit station nog goed werkt en volledig functioneert. Maar hoe gebeurt het opladen zelf? Dit gaat door middel van de spoel van metaaldraden. Deze spoel zit zowel in de smartphone en in in het laadstation. Deze metaaldraden werken vrij eenvoudig. De zender bevat een spoel. Deze spoel maakt een veld dat volledig elektromagnetisch is. Vervolgens zal dit veld stroom opwekken. En deze stroom word dan via de spoel en de metaaldraden overgedragen naar de output. De output is dus in dit geval de smartphone die je legt op Samsung draadloze oplader. 

Voordelen

Het eerste voordeel is dat dit systeem zeer geavanceerd is en zeer goed werkt. De Samsung draadloze oplader is dan ook getest met verschillende modellen.

Voordeel nummer 2: De Samsung draadloze oplader heeft ook de mogelijkheid om te communiceren met een snelheid van maar liefst 2 kbits per seconden. Dit gaat dus erg snel en het gevolg is een smartphone die snel zal opladen. Zowel iPhone als Samsung bieden verschillende modellen smartphones aan die de mogelijkheid hebben om te gebruiken van deze speciale techniek.

Voordeel nummer 3: De oudere standaard van de Qi opladers was 7,5 watt. De nieuwe standaard is 15 Watt en dus is er een veel beter vermogen. In de toekomst word dit waarschijnlijk alleen maar meer. Kortom, met deze Samsung draadloze oplader ben je helemaal klaar voor de toekomst. 

De Samsung draadloze oplader is geschikt voor alle modellen Samsung telefoons die draadloos kunnen opladen.

Draadlozeopladercenter.nl

De service van Draadlozeopladercenter.nl is zeer goed te noemen. Wanneer je voor 18:00u besteld kun je het product morgen al in huis verwachten. Ook is er een ruim aanbod en er is de mogelijkheid om binnen 30 dagen te retourneren. Tevens vind je op onze website veel aanbiedingen en aantrekkelijke prijzen.