• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Qi ontvangers

Laad je smartphone of tablet draadloos op met behulp van een Qi ontvanger. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer

Draadloos opladen met de Qi ontvanger

De Qi ontvanger word steeds populairder. Er zijn dan ook steeds meer eigenaren van smartphones die gebruik maken van het draadloos opladen. Veel smartphones hebben dan ook de mogelijkheid om gebruik te maken van deze Qi technologie, wat inhoud dat je smartphone draadloos opgeladen kan worden. Deze technologie is over de hele wereld verkrijgbaar en ook veel bedrijven spelen hier op in. Zo zijn er zelfs verschillende restaurants die tafels hebben die een Qi oplader zijn. Om gebruik te maken van de Qi heb je verschillende attributen nodig. Een goede Qi ontvanger behoort zeker tot de benodigdheden. Op onze website, Draadlozeopladercenter.nl, kun jij kiezen uit verschillende modellen die overeenkomen met het apparaat waarvoor je het wilt gebruiken.

Meer informatie over Qi

Je hebt de keuze tussen een micro USB-, USB Type C-, en lightning ontvangers. De micro USB ontvanger is geschikt voor smartphones met een micro USB toegang. Deze ontvanger dient dan ook bevestigd worden op de achterkant van de smartphone. De type C is geschikt voor smartphones met een USB type c ingang. De lightning receiver is geschikt voor de meeste modellen smartphones van Apple.

Qi hoesjes vs Qi onvangers

Tot slot zijn er ook nog de speciale Qi hoesjes. Deze hoesjes zijn geschikt voor verschillende smartphones die niet de ingebouwde functie hebben om draadloos te kunnen opladen. Deze hoesjes worden dan ook om de smartphone heen aangebracht. Wanneer dit hoesje vervolgens word neergelegd op een Qi oplaadstation zal het opladen beginnen. Dankzij deze technologie hoef jij de smartphone niet meer met een draad aan de oplader vast te maken. Steeds meer apparaten maken dan ook gebruik van draadloos opladen. De Qi ontvanger is zeer sterk.

De voordelen van deze ontvanger

De verbindingspunten bij dit Qi systeem zijn zeer veilig en er ontstaat dan ook nooit corrosie. Bij een normale kabel die een beetje nat of vies is kan dit als gevolg hebben dat de smartphone kapot gaat. Echter is de kans hierop nihil bij het draadloos opladen.

Het tweede voordeel is dat het natuurlijk veel duurzamer is. Wanneer je namelijk op de reguliere manier aan het opladen bent, met een draad, kan deze helaas snel kapot gaan. De draad word dan ook vaak per ongeluk gedraaid waardoor een kabelbreuk kan ontstaan. Maar ook de smartphone oppakken vanaf een draadloze oplader gaat veel sneller.

Het derde voordeel is het gemak. Na het plaatsen van een smartphone of tablet op het oplaad station zal hij automatisch gaan opladen. En voor de modellen die geen Qi kunnen ontvangen kan er gebruik gemaakt worden van de magic case waardoor je alsnog met de Qi ontvanger kunt opladen.

Onze website

Op onze website, Draadlozeopladercenter.nl, kun je dus kiezen uit verschillende modellen van een Qi ontvanger. Kies voor een model dat past bij jouw wensen. De website heeft een groot aanbod, goede prijzen en een snelle levering. Wanneer je voor 18:00 besteld, heb je het product de volgende dag al in huis.