• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Qi ontvanger micro USB

5
Laad je smartphone of tablet draadloos op met behulp van een Qi ontvanger met micro USB ingang. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snel verzonden.
Lees meer
Sorteer op:

Bestel met gemak de Qi ontvanger micro usb

Om draadloos te kunnen opladen met de qi techniek is het belangrijk om hiervoor de juiste middelen te hebben. Een qi ontvanger micro usb steek je in de micro usb ingang van je smartphone waardoor de smartphone automatisch klaar is om het draadloos te kunnen opladen. Op onze website kun je dan ook kiezen uit een micro usb qi receiver die is geschikt voor verschillende soorten smartphones. De micro usb qi receiver werkt zeer simpel. Deze ontvanger hoeft u alleen maar op de achterop van de smartphone te leggen en af te dekken met een (dun) telefoonhoesje.

Ga draadloos met de qi draadloze ontvanger micro-usb

De qi draadloze ontvanger micro-usb is dus helemaal draadloos en perfect geschikt voor de gebruiker die een hekel heeft aan snoertjes en kabels. Deze draadloze techniek is op dit moment een echte hype, en dat is niet zonder reden. De Qi technologie is zeer betrouwbaar en veel grote bedrijven gaan hier dan ook in mee. 

Voordelen van dit product

Een voordeel van dit product is dat u geen last meer heeft van snoertjes en kabels die in de knoop kunnen geraken. Maar ook als u jouw oplaadkabel stuks is hoef je je geen zorgen meer te maken. De draadloze ontvanger die aan de smartphone gekoppeld is zal namelijk deze zorgen uit handen nemen waardoor de telefoon altijd en overal draadloos opgeladen kan worden. Ook is het design van deze ontvanger zeer smal en compact en past hij perfect op de smartphone waarvoor u hem wilt gebruiken. Doordat je de microUSB Qi ontvanger aanbrengt onder het telefoonhoesje zal deze niet kwijt raken. 

Service staat voorop

De qi draadloze ontvanger micro-usb wordt geleverd met een uitmuntende service van Draadlozeopladercenter.nl. Voor 18:00u besteld betekent morgen in huis. En mocht u onverhoopt niet tevreden zijn? Dan heeft u 30 dagen de tijd om het product te retourneren.