• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Qi hoesjes

8
Laad je smartphone draadloos op met behulp van een Qi telefoonhoesje. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:

Het beste qi hoesje

Draadloos opladen met een hoesje? Dat is mogelijk dankzij een qi hoesje! Dankzij deze speciale qi technologie kun je jouw smartphone zeer snel en veilig opladen. Dankzij deze technologie is het niet meer nodig om jouw telefoon te verbinden met zowel een kabel en oplader. Je kunt de smartphone simpelweg neerleggen op een draadloze oplaadplaat waarna het toestel direct gaat opladen.

Draadloos opladen met hoesje

Het draadloos opladen via de Qi standaard is zeer betrouwbaar. Deze standaard word dan ook gebruikt door veel grote fabrikanten van smartphones. Denk bijvoorbeeld maar aan bedrijven als Samsung, HTC en Lg. De QI standaard heeft een inductie die is gekoppeld met een bepaalde elektrische spanning. Door deze elektrische spanning, die o.a. wordt opgewekt door magnetisme, ontstaat er een stroom. Ook heeft het dock een spoel die een veld van elektromagnetische golven uitstraalt. Zowel het apparaat, de spoel, en de dock werken samen zodat de spoel het elektromagnetische veld kan absorberen en vervolgens word hierdoor de accu van de smartphone met energie gevuld. De afstand om op te laden? Binnen een straal van 5 millimeter van het dock zal het opladen werken.

Geen geklungel meer met kabels

Door het aanschaffen van een Qi hoesje is geen kabel meer nodig tussen de oplader en het smartphone om de accu op te kunnen laden. Wel dient de draadloze oplader aan het netstroom verbonden te worden. Deze adapter is echter in verbinding met het dock en dus kun je helemaal draadloos jouw smartphone op het dock plaatsen. Het opladen gaat dus veel sneller en gemakkelijker.


De service van Draadlozeopladercenter.nl

Bij een bestelling voor 18:00 uur, krijg je morgen het product al in huis. Ook is er een groot en leuk aanbod. Tevens heb je de mogelijkheid om tot 30 dagen te retourneren mocht het artikel niet naar tevredenheid zijn. Niet tevreden? Je krijgt je geld gewoon terug.