• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Qi ontvanger USB Type C

5
Laad je smartphone of tablet draadloos op met behulp van een Qi ontvanger met USB Type C ingang. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snel verzonden.
Lees meer
Sorteer op:

Op zoek naar een Qi ontvanger USB type C?

Het opladen van een smartphone of een tablet, doe je met een Qi ontvanger usb type C. Sommige smartphones hebben namelijk niet de mogelijkheid om draadloos op te laden. Echter kun je deze alsnog draadloos opladen door de Qi ontvanger USB type C te plaatsen aan de binnenkant van het telefoonhoesje van jouw smartphone. Ook dit product is helemaal geschikt voor de toekomst en bevat de beste Qi technologie. 

Meer informatie over de Usb type c qi ontvanger

Smartphones die de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden maken met de qi techniek gebruik van een oplaadstation waarop ze hun smartphone leggen. Om toch "draadloos" op te kunnen laden zonder een qi compatibele smartphone kun je gebruik maken van deze usb type c qi ontvanger. De qi ontvanger usb c heeft een usb c kabel plug die je in de oplaad ingang van de smartphone steekt. Vervolgens plaats je de USB Type c receiver op de achterkant van de smartphone en dekt het af met een hoesje, waarmee je jouw telefoon in staat stelt draadloos te kunnen opladen. Deze usb type-c draadloze ontvanger is zeer goed afgewerkt en heeft een mooi design. 

Voordelen op een rijtje

  • Een zeer compact design dat maar een deel van de ruimte van de achterkant van de smartphone in beslag neemt.
  • De mogelijkheid om snel en veilig draadloos op te laden.
  • Helemaal klaar voor de toekomst waarin er nog meer mogelijkheden zullen ontstaan om draadloos op te laden.

Wat je van ons kunt verwachten

Draadlozeopladercenter.nl heeft een uitgebreid team van medewerkers dat altijd klaar staat voor vragen en/of opmerkingen. Bij het bestellen van dit hoesje voor 18:00u ontvang je het hoesje morgen in huis.