• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Wireless Chargers

Met een Qi wireless charger laad je jouw smartphone, tablet of smartwatch met gemak en snel op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer

Klaar voor de toekomst met een wireless charger

Een wireless charger zorgt ervoor dat je met veel gemak een product kunt opladen. Je hoeft dan ook niet meer veel verschillende snoeren en kabels te verbinden aan een oplader, alvorens het product gaat opladen. Een smartphone, een tablet of een smartwatch opladen gaat zeer snel met de qi wireless charger. Een wireless charger is dan ook een product dat zeer betrouwbaar is en ervoor zorgt dat de smartphone volledig draadloos word opgeladen. Het enige wat u hoeft te doen is de smartphone te leggen op het "station" en het opladen zal beginnen. 

Meer informatie omtrent wireless chargers

Er zijn een paar verschillende soorten wireless chargers waaruit je kunt kiezen. Ten eerste zijn er de charging pads. Deze pads hebben een ronde vorm en je kunt een smartphone/tablet hier simpelweg opleggen. Doordat de pad vaak wat hoger is, is het zeer makkelijk om de smartphone erop te leggen en vervolgens eraf te halen. Een andere wireless charger is de charging stand. Aan de voorkant van dit product zit dan ook een soort van rekje waar de smartphone in geplaatst moet worden. Deze charging stand leunt vaak een beetje naar achteren en hierdoor staat hij goed stevig vast. Ook is het oppakken van dit product zeer eenvoudig aangezien hij rechtop staat. Je hoeft niet te bukken om het product te pakken.

Andere wireless chargers

Een andere wireless charger is de smartwatch oplader. Deze is geschikt voor verschillende modellen smartwatches. Ook hierbij heb jij de keus om te kiezen voor een oplader docking station, maar ook een oplader pad behoort tot de mogelijkheden. Tot slot is er de wireless charger in de vorm van de draadloze muismat. Deze muismat kun je gewoon gebruiken met de muis, en daarnaast ook om een smartphone op te laden. Doordat de muismat een zeer grote ruimte bied, is het zelfs mogelijk om meerder toestellen / apparaten op te laden. 

De voordelen van een wireless charger

Met de Wireless Charger ben je helemaal klaar voor de toekomst. Een zeer populaire charger is bijvoorbeeld de Qi wireless charger. Deze charger werkt op de zogenaamde Qi techniek, wat zeer betrouwbaar en snel is. Echter komen er steeds meer nieuwe uitvindingen waardoor het draadloos opladen nog sneller en makkelijker gaat. En zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet zo'n gaaf gadget?

Een ander voordeel is dat er dus veel verschillende varianten van chargers zijn. Jij kunt er dan ook meerdere kopen zodat je altijd een oplader in de buurt hebt. Maar ook vrienden en anderen zullen blij zijn met de draadloze oplader aangezien ze dan niet hun eigen kabel en oplader mee hoeven te nemen.

De website

De service van Draadlozeopladercenter.nl is zeer professioneel. Wanneer je bij ons voor 18:00 uur besteld is het morgen in huis! Wij hebben een zeer groot aanbod, bestaande uit verschillende draadloze opladers voor diverse soorten producten. Op het moment dat je niet tevreden bent kun je gebruik maken van het 30 dagen retourneren.