• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Wireless Charging Stands

9
Met een wireless charging stand laad je jouw smartphone of tablet gemakkelijk, veilig en snel op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:

De wireless charging stand

Om je smartphone draadloos te kunnen opladen kun je kiezen uit verschillende soorten stations. Op deze stations leg je dan ook jouw smartphone neer en vervolgens zal het draadloos opladen beginnen. Echter kun je ook kiezen voor een oplader die staat. De wireless charging stand is een charging stand die helemaal draadloos is. Na het plaatsen van de smartphone op de lader zal de smartphone automatisch gaan opladen. Dit opladen gebeurt door middel van de Qi technologie. 

Meer informatie

Het draadloos Qi systeem bestaat uit een zender dat het station vormt. Ook bestaat het systeem uit een ontvanger, wat in dit geval jouw smartphone is. De spoel van zender maakt een elektromagnetisch veld. Door dit veld kan er stroom opgewerkt worden in de spoel zelf. Hierna wordt er een signaal naar het station verstuurd met de boodschap dat er opgeladen kan worden. Het systeem is ontzettend slim en herkend dan ook meteen de accu en het model smartphone. De wireless charging stand zal op een lager vermogen gaan werken, op het moment dat de accu van de telefoon bijna helemaal vol is. De wireless charging stand kan communiceren en data uitwisselen met een snelheid van ongeveer 2 Kbit pers seconde.

Voordelen van een charging stand

Wanneer de accu bijna vol is zal de charging stand op een lager niveau werken. Hierdoor kun je veel energie besparen. Deze functie heeft een normale oplader niet. Het uitwissel van data gaat daarnaast ontzettend snel, en daardoor het opladen ook. 

Wat te verwachten van ons

Draadlozeopladercenter.nl heeft een groot aanbod van opladers die zijn geschikt voor alle modellen smartphones. Wanneer je een product voor 18:00u besteld, ontvang je het morgen al in huis. Onze website heeft ook een groot aanbod van andere soorten opladers, qi ontvangers en qi hoesjes voor veel verschillende merken smartphones.