• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Draadloze Muismat Opladers

0
Met een draadloze muismat oplader laad je jouw smartphone gemakkelijk, veilig en snel op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Een multifunctionele muismat oplader

Het opladen van jouw smartphone moet natuurlijk snel gebeuren. Wanneer je tijdens het gebruik van de computer ook graag de smartphone wilt gebruiken en opladen, dan is de muismat oplader de perfecte optie voor jou! Deze draadloze oplader is van een zeer goede kwaliteit en zorgt ervoor dat je makkelijk en snel kunt opladen. 

Meer informatie

Steeds meer smartphones kunnen dan ook draadloos opladen. Een muismat word dan ook gebruikt om de muis van jouw computer te bewegen. Een perfecte aanrader is de 1 in 2 muismat. Deze draadloze muismat oplader biedt de mogelijkheid om zowel de muis te gebruiken, en tegelijkertijd laadt ook de smartphone op. Je hoeft dan ook helemaal geen snoertje te stoppen in de kabel van jouw smartphone.
 

Groot aanbod muismat opladers

De mat is verkrijgbaar op onze website in verschillende soorten kleuren. Zo kun je kiezen uit de kleuren bruin en zwart, maar ook fellere kleuren behoren tot de mogelijkheden. De mat werkt met de Qi technologie en hierdoor gaat het opladen zeer efficiënt. Het basisstation bestaat dan ook uit een spoel en een zender die een elektromagnetisch veld genereren. Hierdoor word er stroom opgewekt en deze word vervolgens gestuurd naar de ontvanger. Ook word er een signaal gestuurd wanneer jouw smartphone bijna klaar is met opladen, zodat het vermogen naar een lager pitje kan gaan. 

De voordelen op een rijtje

Doordat er geen kabel in de usb ingang hoeft van je smartphone, is het eenvoudig om de smartphone op te pakken, te draaien, en hem te gebruiken. De muismat oplader bied de mogelijkheid om meerdere smartphones op te laden. Perfect wanneer er weinig stopcontacten en/of opladers zijn. 

Ons bedrijf

Een muismat oplader bestel je dus logischerwijs bij Draadlozeopladercenter.nl. De draadloze muismat oplader voor 18:00 besteld is morgen in huis! Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een uitmuntende service en kun je veilig online betalen en bestellen.