• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Smartwatch Opladers

3
Met een smartwatch oplader laad je jouw smartwatch gemakkelijk, veilig en snel op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteer op:

Een smartwatch oplader

Eenvoudig en makkelijk de smartwatch opladen, dat doe je natuurlijk met een smartwatch oplader. Deze opladers zijn speciaal gemaakt voor verschillende modellen van smartwatches en werken zeer eenvoudig. De smartwatch heeft net als een smartphone een usb poort waaraan de oplader aangesloten kan worden. Echter is er ook de mogelijkheid om een smartwatch draadloos op te laden. Wat hiervoor de mogelijkheden zijn vertellen wij je hieronder. 

Meer informatie

Een smartwatch oplader is dus ook draadloos beschikbaar. Het enige wat je hoeft te doen om deze te gebruiken is de smartwatch neer te leggen op de smartwatch oplader. Vervolgens zal het draadloos opladen vanzelf gebeuren. Deze opladers maken gebruik van het Qi systeem, wat gemaakt is van een zeer sterk materiaal. Ook hoef je hierdoor nooit meer op zoek te gaan naar het juiste snoertje voor jouw smartwatch. De smartwatch oplader is verkrijgbaar in verschillende soorten uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een smartwatch oplader die speciaal voor Samsung is gemaakt. Deze oplader heeft als naam Samsung Gear oplader. En voor de oplader van Apple kun je het beste kiezen voor de Apple watch oplader.

Voordelen

De opladers maken gebruik van de Qi technologie wat inhoud dat het station word aangesloten op het stroomnet. Op dit station leg je de smartwatch neer. Je hoeft verder dus helemaal geen andere snoertjes en/of kabels aan te sluiten. Kortom, zeer makkelijk en snel in gebruik. Een ander voordeel is dat Qi ook voor de toekomst veel in petto heeft. Met deze oplader zul je in de toekomst waarschijnlijk nog meer dingen kunnen doen.

Onze website

Mocht je besluiten om een bestelling voor 18:00u te bestellen dan kun je je bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Er is tevens een zeer groot aanbod en je kunt zonder problemen binnen 30 dagen retourneren. Ook zijn er altijd leuke aanbiedingen en scherpe prijzen van de producten.